حمل محموله ترافیکی سنگین و فوق سنگین توسط تیم مجرب باربری وطن با مهارت و طبق قوانین
باربری وطن با ناوگان و ابزار مخصوص در جهت حمل بارهای حجیم و وزن های مختلف با داشتن تیم مشاور متخصص در امور مرتبط با حمل سنگین و فوق سنگین در خدمت صنایع میباشد کافی است اطلاعات دقیق بار خود را همراه با عکس آن اعلام نمایید تا بعد از بررسی بهترین و کم هزینه ترین راه ممکن به شما پیشنهاد شود
مادهی۱
تردد وسایل نقلیهای که ابعاد و اوزان آنها، بدون بار، یا پس از بارگیری محموله، دستکم، از یکی از ابعاد یا اوزان زیر، تجاوز نماید، مشمول مقررات این دستورالعمل بوده، و برای تردد آنها، باید پروانهی عبور صادر شود.اینگونه وسایل نقلیه، در این دستورالعمل، وسایل نقلیهی ترافیکی، محمولهی آنها، محمولهی ترافیکی، و شرکتهایی که با داشتن مجوزهای لازم، مبادرت به حملونقل اینگونه محموله مینمایند، باربری وطن با تجربه فراوان در حمل محموله ترافیکی جزو بهترین شرکت های تهران میباشد
۱ـ عرض: ۶۰/۲ متر (دو متر شصت سانتیمتر)
۲ـ ارتفاع: ۵۰/۴ متر (چهار متر و نیم)
۳ـ طول:
ـ کامیون دو محور ۱۰متر (ده متر)
ـ کامیون با یدک ۱۲ متر (دوازده متر)
ـ تریلی ۴ چهار محور و بیشتر ۵۰/۱۶ متر (شانزده متر و نیم)
۴ـ وزن : ۴۰ تن
تبصرهی یکـ چنانچه در محورهایی از راههای ارتباطی کشور، به دلیل موانع موجود، محدودیتهای ارتفاع کمتر از ۵۰/۴ متر اعمال گردد ، تردد وسایل نقلیهی با ارتفاع کمتر از ۵۰/۴ متر نیز، در محورهای فوق، مشمول مقررات این دستورالعمل میباشند.
تبصرهی دوـ حداکثر میزان بیرون ماندگی بار، از مرکز آخرین محور وسایل نقلیه، در کامیونها، ۳ متر، و در تریلیها ۵ متر، حداکثر میزان جلوآمدگی بار، از مرکز اولین محور وسیلهی نقلیه، ۵۰/۱ متر میباشد. وسایل نقلیهای که میزان بیرونماندهگی، یا جلوآمدهگی بار آنها، بیش از مقادیر فوق باشد، تحت هیچ شرایطی، اجازه تردد در راههای کشور را ندارد.
مادهی ۲
جرثقیلهایی که میزان وزن آنها، یا میزان جلوآمدهگی طول دکل آنها، از مقادیر مندرج در جدول ۱ ضمیمه تجاوز نکند، مجاز هستند، با رعایت مقررات این دستورالعمل، در جادههای کشور، تردد کنند.
درغیر اینصورت، مجاز به تردد در جادههای کشور نبوده، و باید، توسط وسیلهی نقلیهی دیگری، حمل شوند.
مادهی ۳
سازمان حملونقل و پایانههای کشور، با اعلام به شرکتهای حملونقل جادهای، و شرکتهای حملونقل وابسته به نهادهای دولتی، پس از برگزاری آزمون، درخصوص مفاد دستورالعمل، نحوهی صدور پروانهی عبور، و مقررات حملونقل جادهای، با داشتن شرایط زیر، مجوزهای لازم را، برای جابهجایی محمولههای ترافیکی، به آنها ارایه، تا براساس مفاد این دستورالعمل، نسبت به صدور پروانهی عبور، و جابهجایی محمولههای ترافیکی، اقدام نمایند.
۱ـ قبولی در آزمون مربوط، با کسب حداقل ۸۰ درصد نمرات (توسط مدیرعامل یا مدیر فنی)
۲ـ داشتن مجوز فعالیت دایم در حملونقل جادهای
مادهی ۴
محمولههایی که پس از بارگیری، از نظر ابعاد و اوزان، براساس مفاد مادهی ۱، مشمول ضوابط این دستورالعمل باشند، تنها باید توسط شرکتهای حملونقل دارای مجوز حملونقل ترافیکی، از سازمان حملونقل و پایانههای کشور (شرکتهای حملونقل ترافیکی)، و بار بارنامه، و پروانهی عبور مربوط، صادر شده توسط آنها، جابهجا شوند.
تبصره ـ شرکتهای حملونقل بینالمللی، که به جابهجایی محمولههای ترافیکی مبادرت میورزند، درصورت دارا نبودن مجوز حملونقل ترافیکی، موظف هستند تا با همکاری یک شرکت حمل ونقل ترافیکی، محموله را، در قلمرو کشور ایران، و در قالب مفاد این دستور العمل حمل نمایند. در این حالت، صدور بارنامهی داخلی، الزامی نیست.